Ворог близко: До Маріуполя підійшов прикордонний корабель Росії

Капітан російського судна запевняв, що вони відлякують браконьєрів.

Прикордонний корабель РФ опинився неподалік Маріуполя. Ілюстрація:xn--j1aidcn.org

Капітан прикордонного корабля ФСБ РФ "Тихий Дон" пояснив, що судно робило біля Маріуполя. Про це повідомив речник Держприкордонслужби України Олег Слободян, зазначають Патріоти України.

"28 березня близько 17.30 на відстані близько 10 миль від берега прикордонники зафіксували ціль, яка рухалася рекомендованим курсом у східному напрямку. Під час радіообміну судно було ідентифіковано, як патрульне судно прикордонної служби ФСБ РФ "Тихий Дон".

Судно за своїми характеристиками не має озброєння на борту. З 18.00 28 березня судно знаходиться під супроводом і наглядом катерів Прикордонної служби України. Зі слів капітана судна, він стежить, щоб не було браконьєрів у даному районі.

За чинним законодавством (Закон України від 20.04.04 № 1682-1V) Азовське море є внутрішніми водами України і РФ, - заявив Слободян.

Військовий корабель Росії підійшов до Маріуполя на відстань 19 кілометрів, про що також повідомив речник сектору "М" Олександр Киндсфатер. За його словами, за 12 миль від узбережжя розвідники виявили прикордонний корабель РФ Тихий Дон, що здійснював радіоелектронну розвідку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...