Ворог йде у наступ: Під Авдіївкою терористи атакували опорний пункт сил АТО, - штаб

Загалом ситуація залишається складною проте контрольованою силами АТО.

Ілюстрація:fakty.ictv.uaПідконтрольні владі РФ бандитські угруповання продовжують чинити збройні провокації проти українських воїнів на сході України. Про це йдеться у зведеному повідомленні прес-центр штабу АТО у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Протягом доби бойовики 50 разів відкривали вогонь використовуючи при цьому і заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Найскладніше було в районі Авдіївки. Там 15 разів по наших позиціях загарбники вели вогонь з 120-мм та 82-мм мінометів. Окрім того, неодноразово застосовували гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю.

Також тут незаконні збройні формування спробували взяти штурмом один із опорних пунктів сил АТО. Бійці Збройних Сил України відкрили вогонь у відповідь і диверсійно-розвідувальна група противника у складі шести осіб відступила. У напрямку Донецька обстріли сил АТО відбулися також в районах шахти Бутівка, Луганське, Піски, Опитне та Зайцеве.

На інших ділянках фронту теж було неспокійно. Поблизу Новотроїцького, бандити застосували міномети калібру 120 мм та протитанкові ракетні комплекси. Також, на Маріупольському напрямку, ворог цілив у захисників Мар'їнки, Широкіного та Тарамчука із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

З метою утримання своїх позицій українські військові декілька разів відкривали вогонь у відповідь. Загалом ситуація залишається складною проте контрольованою силами АТО.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...