Ворог намагався підірвати склад боєприпасів на Харківщині - Міноборони

Диверсію мали на меті вчинити близько третьої години ночі.

Диверсанти намагалися підідрвати склади з боєприпасами поблизу Балаклеї на Харківщині. Ілюстрація:maidanua.org

Українські військові запобігли диверсії на складах зберігання боєприпасів поблизу міста Балаклея в Харківській області. Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони України, інформують Патріоти України.

"Сьогодні близько третьої години ночі невідомі намагалися здійснити диверсію на складах зберігання боєприпасів. Умілими діями командування та особового складу підрозділу диверсія не була допущена", - інформують у відомстві.

"На місце події, з метою з'ясування причин та обставин, вирушила комісія на чолі з заступником начальника Генерального штабу Збройних Сил України", - додали в міністерстві.

Рішенням Міноборони всі арсенали Збройних Сил України переведені на посилений режим охорони.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...