Ворог окопався в російських ЖЕКах: "Тысячи человек заброшены из США, чтобы расшатать нашу страну", - чиновник РФ на форумі з проблем ЖКГ (аудіо)

Російські чиновники насправді вірять, що в усіх їхніх проблемах винен "клятий Обама".

У росіян в усьому винний Обама... Фото: ЖЖ.

Глава Дмитровського муніципального району Московської області Валерій Гаврилов, виступаючи на "Форумі-семінарі ЖКГ" 24 березня, закликав жителів району до пильності і повідомляти про незнайомих людей. Відповидний запис виклав у Твіттері журналіст Рустем Адагамов, передають Патріоти України.

"Прошу вас, особенно в этом году, как никогда. Это не, можно сказать, не просто вот что-то как-то вас обеспокоить. Сегодня более десятка тысяч человек заброшены из Соединённых Штатов Америки для того, чтобы расшатать сегодня нашу страну в канун главных политических выборов. Будьте внимательны, особенно старосты по деревням, разговаривайте с людьми, кто-то пришёл, другой человек - соответственно, запишите номер машины..." - порадив чиновник.

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...

Як використовувати промокод на Фавбет

четвер, 22 серпень 2024, 15:51

Промокоди стали невід'ємною частиною сучасного онлайн-гемблінгу, і казино Favbet не є винятком. Ці спеціальні коди пропонують гравцям додаткові бонуси та можливості, збільшуючи шанси на виграш. Використання промокодів може значно підвищити рівень задов...