Ворог плював на домовленості: Окупанти обстріляли житлові квартали Зайцевого (фото)

Такими діями ватажки російських окупантів і колаборантів вкотре продемонстрували своє небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських угод.

Незаконні збройні формування ОРДО обстріляли житлові квартали селища Зайцевого поблизу КПВВ "Майорск". Про це повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю та координації, передають Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Учора, 1 серпня, близько 22:00 під час обстрілу позицій сил АТО в районі селища Зайцевого під вогонь загарбників також потрапили житлові квартали населеного пункту поблизу КПВВ "Майорск". Внаслідок обстрілу російських окупантів і колаборантів зі станкових протитанкових гранатометів і крупнокаліберних кулеметів було пробито дах та посічено осколками стіни житлового будинку по вулиці Майорській. На щастя, ніхто з господарів оселі не постраждав.

Загарбники, нехтуючи всіма нормами міжнародного гуманітарного права, вкотре ставлять під загрозу життя та здоров’я цивільного населення.

Такими діями ватажки російських окупантів і колаборантів укотре продемонстрували своє небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...