"Вот тебе, бабушка, и Юрьев день!": У Путіна розповіли росіянам, де їм святкувати Новий рік

До прямої заборони не залишати "скрепнуту" батьківщину ще не дійшло. Однак наполягання сидіти вдома звучить все голосніше - радянсько-кріпацьки нотки у "голосах" Кремля вже зовсім очевидні.

Росіянам рекомендують зустрічати Новий рік вдома. Фото: www.businessjunior.ru.

У Раді Федерації РФ рекомендують росіянам святкувати Новий рік вдома. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

"Сейчас, когда вопросы террористической угрозы продолжают оставаться крайне актуальными, домашняя, семейная форма встречи Нового года — она самая безопасная и правильная в нынешней ситуации", — сказав глава комітету Ради Федерації з соціальної політики та туризму Валерій Рязанський.

При цьому наголошується, що у Ради Федерації немає даних про можливі обмеження туристичних поїздок до Європи. За словами Рязанського, росіянам при прийнятті рішень про поїздки необхідно керуватися "здоровим глуздом" і офіційними попередженнями і сигналами, які дає уряд.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...