"Впаривают лохам старое г*вно под видом свежего": У мережі викрили черговий фейк пропаганди окупантів (фото)

Сепаратистський сайт виклав фальшиві фото про знешкодження мін на Донбасі, які начебто залишили "українські диверсанти".

Ілюстрація:Преса України

Російських пропагандистів на Донбасі викрили в новому ганебному фейку про "українських диверсантів". Про це повідомляє користувач Twitter під ніком Necro Mancer, передають Патріоти України.

Користувач виклав посилання на новину сепаратистського сайту про те, що бойовики "ЛНР" нібито знайшли і знешкодили міни, залишені українськими диверсантами для співробітників місії ОБСЄ. Новину пропагандисти "підтвердили" відеороликом нібито "з місця подій".

При цьому деталі рельєфу і воронки від "підірваних мін" на відео абсолютно такі ж, як у фотозвіті про ще одне "знешкодження мін", при цьому фотозвіт був опублікований ще 23 квітня.

"Ледачі пропагандони з "Ньюс-Фронту" впарюють лохам старе г*вно під виглядом свіжого", - зазначив Necro Mancer.

"І це я ще мовчу про те, що ОБСЄ'шникам зараз заборонено їздити по дорогах, де немає асфальтового покриття", - додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...