Впав у прірву з 25-метрової висоти: 18-річний юнак трагічно загинув на Івано-Франківщині (відео)

Батько загиблого каже, що ідея покататися на канатно-тросовій переправі належить невідомому чоловікові, якому родина спершу відмовила, але той продовжував наполягати.

На місці трагедії у Ворохті. Фото: скріншот з відео.

У курортній Ворохті на Івано-Франківщині із канатно-тросової переправи над 25-метровою прірвою зірвався юнак. 18-річний хлопець загинув на очах батьків та коханої дівчини. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Батько загиблого каже, що ідея покататися на канатно-тросовій переправі належить невідомому чоловікові, якому родина спершу відмовила, але той продовжував наполягати. "Назар каже: можу я поїхати? Він каже: Можете! Ця дорога витримує сильне навантаження до півтонни, нею перевозили ліс. Каже: а ви скільки важите? Сто кілограм. О, спокійно витримує", - переказав діалог тато загиблого юнака Володимир Скиба.
"Сказали що 30 гривень – недорого, таких цін немає. У Назара була мрія покататися. Коли прийшла черга Назара, він надів ремінь, а на ногу той не наліз. І цей чоловік сказав, що так має бути", - розповіла дівчина загиблого Сабріна Каплун.

Свою подорож Назар попросив записати на відео, тож момент смерті лишився на кадрах у його подруги. Лікар аварійно-рятувального загону ДСНС в Івано-Франківській області Мирослав Яворський констатував, що з отриманими при падінні травмами шансів вижити в постраждалого не було. Хлопець отримав чимало пошкоджень, серед яких перелом черепа. Канатну дорогу вже демонтували для експертизи. У селищній раді твердять, що вона встигла попрацювати лише кілька днів, а встановив її місцевий житель незаконно. "До селищної ради і виконкому ніхто не звертався про встановлення такого роду атракції. Якби не цей трагічний випадок, я, ворохтянець, не знав би про її існування", - заявив заступник селищного голови Ворохти Юрій Галик.

Власник канатки Василь Ткачук зустрітися з журналістами відмовився, а після короткої розмови телефон узагалі вимкнув. Родичі чоловіка запевняють, що трос над прірвою той начебто поставив не для туристів, а для себе. "Дрова перетягав, ще щось. Не знаю, що сталося, що він захотів людей возити", - каже дружина рідного брата власника канатки Олександра Ткачук. Рідні ж загиблого юнака запевняють, що з Ворохти їм уже телефонували та пропонували гроші за мовчання. Втім, у поліції відкрили кримінальне провадження. Винним загрожує до 5 років позбавлення волі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...