Вперше в житті вони співали Гімн: Тимчук розповів про те, як його соратник виховував ватників

Координатор групи "Інформаційний спротив", який із весни 2014-го постійно спілкувався з колишніми однокласниками та знайомими, які поїхали із Луганщини, але продовжували любити "русский мир" похвалився успіхами.

Юрій Карін. Фото: Фокус.

Український військовий і політичний журналіст Дмитро Тимчук поділився цікавою історією, присвяченою Дню Незалежності. Відповідну публікацію він зробив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Я не люблю спілкуватися з "ватою". Не бачу в цьому особливого сенсу. Завжди був упевнений, що з духовно збитковими повинні спілкуватися вузькі фахівці", - пише він. Тимчук розповідає про те, що його друг координатор групи ІО Юра Карін спочатку (з початку агресії РФ) дотримувався іншої думки. Як уродженець Кадіївки (Стаханова), він із весни 2014-го постійно спілкувався з колишніми однокласниками-родичами-знайомими, які втекли з палаючої Луганщини до Києва, але при цьому продовжували зітхати за "русскім міром".

"Говорив, що вправляє їм мізки. Я не вважав це заняття особливо перспективним, ну так у кожного своє хобі", - додав він. Тимчук ділиться, що 24 серпня Юра зібрав у себе "цей контингент" за святковим столом. На питання про те, як пройшла "чергова політінформація", його друг відповів: "Ти не зрозумів. Вони вперше в житті відзначали День Незалежності України. І навіть Гімн заспівали".

"Я подумки зняв капелюха. Якщо навіть особливо заблукала вівця співає Гімн України - у неї є шанс. З Днем Незалежності, друзі!" - пише Тимчук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...