Вполювали ворожу "пташку": На Донбасі українські бійці збили безпілотник окупантів

БПЛА ворога намагався провести розвідку передових позицій і районів розташування українських військ.

Фото:Прямий

Українські військові збили безпілотний літальний апарат, який вів розвідувальну діяльність в так званій "сірій зоні". Про це на брифінгу у понеділок, 3 вересня, заявив командир оперативно-тактичного угруповання "Північ" генерал-лейтенант Володимир Кравченко, передають Патріоти України.

"Ворог вдається до спроб здійснювати розвідку передових позицій і районів розташування наших військ. Так, російсько-окупаційні війська в смузі відповідальності однієї з військових частин оперативно-тактичної групи здійснили запуск розвідувального безпілотного літального апарату", - уточнив він.

За словами Кравченка військовослужбовцями частини одразу були зафіксовані незаконні дії окупантів та було відкрито вогонь на ураження по БПЛА.

"Вмілими діями військовослужбовців ворожий літальний апарат був збитий. Його рештки впали у сірій зоні на лінії розмежування. Далі ворог намагався забрати апарат, для чого під прикриттям вогню із автоматичних гранатометів вислав штурмову групу", - додав він.

Як повідомив командир бригади підполковник Михайло Драпатий, військовими частини була надана адекватна вогнева відсіч, а противнику не вдалося повернути безпілотник.

Джерело: Апостроф

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...