Врадіївка-2: На Миколаївщині люди ледве не розірвали вбивць-поліцейських, штурмували відділок МВС, перевертали автозак (фотофакти)

Надзвичайна подія районного масштабу сталася в райцентрі Миколаївської області. Сотні обурених українців намагалися влаштувати самосуд над перевертнями у погонах.

На Миколаївщині намагались вчинити самосуд над поліцейськими. Фото: Novosti-N.

Мешканці Кривого Озера Миколаївської області намагалися влаштувати самосуд над затриманими за вбивство місцевого жителя Олександра Цукермана поліцейськими, передають Патріоти України із посиланням на портал Novosti-N.

Повідомляється, що біля Кривоозерської прокуратури зібралося кілька сотень людей, обурені вбивством Цукермана. Після того, як прокуратура вирішила етапувати поліцейських, юрба накинулася на них, прорвавши поліцейський кордон, намагаючись побити затриманих.

Після того, як поліцейських посадили в автозак, натовп почав його розгойдувати. Крім того, місцеві жителі намагалися штурмувати місцевий відділ поліції. На місці події ведуть переговори заступник начальника ГУ Національної поліції Миколаївської області та заступник прокурора області.

Нагадаємо, у ніч на 24 серпня, у райцентрі Криве Озеро (Миколаївська область) співробітники місцевого відділення поліції на смерть забили на 31-річного Олександра Цукермана на очах у родичів. Інцидент стався в будинку загиблого в ніч на 24 серпня. Між Цукерманом та його дружиною сталася сімейна сварка, після якої жінка викликала поліцію. Чоловік вийшов з дому й ліг спати в автомобілі.

За викликом приїхали троє поліцейських, які зайшли у двір, витягнули його з машини і надягли наручники. Після цього з райвідділу приїхали ще троє поліцейських.

Всі разом почали бити Цукермана на очах у дружини, його матері та двох дітей.

За словами сусідів, родина загиблого була цілком благополучною, жила в достатку. Сам Цукерман також характеризується позитивно, ні в пияцтві, не в буйну поведінку ніколи помічений не був.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...