Врадіївка-2: Суд взяв під варту третього поліцейського у справі вбивства у Кривому Озері

Суд постановив заарештувати поліцейського Дениса Ляхвацького на два місяці до 23 жовтня.

На місці вбивства у Кривому Озері. Фото: Новости-N.Центральний районний суд Миколаєва обрав запобіжний захід для третього поліцейського Кривоозерського райуправління поліції ГУ НП Миколаївської області Дениса Ляхвацького у справі загибелі місцевого мешканця Кривого Озера. Таке рішення оголосив слідчий суддя, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

Суд постановив заарештувати поліцейського Ляхвацького на два місяці до 23 жовтня. Під час судового засідання, Д.Ляхвацький сказав, що погоджується з обвинуваченням за ст..365 стосовно перевищення службових повноважень, однак категорично проти підозри у ст.115 (умисне вбивство – ред..). Нагадаємо, Центральний районний суд Миколаєва вже обрав арешт для двох поліцейських у справі загибелі жителя Кривого Озера.

Прокуратура Миколаївської області у зв’язку з загибеллю жителя Кривого Озера відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 365 (перевищення службових повноважень, які спричинили тяжкі наслідки) та ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ стосовно трьох співробітників Кривозерського райуправління поліції ГУ НП Миколаївської області. Зазначимо, що у прокуратурі також повідомили попередню причину загибелі О.Цукермана, а саме це внутрішня кровотеча, яка призвела до гострої крововтрати внаслідок травматичного пострілу в область серця.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...