Вражаючі цифри: У Міноборони повідомили, скільки бійців втратила Україна під час АТО на Донбасі

На Донбасі в результаті бойових дій поранені та вбиті тисячі наших воїнів.

У МІноборони повідомили про втрати української сторони під час АТО. Ілюстрація:www.ednist.info

Під час АТО, яка почалася в квітні 2014 року, на Донбасі в результаті бойових дій загинули 2 тис. 629 українських військовослужбовців. Про це на брифінгу в Києві розповів прес-секретар Міноборони з питань спецоперації полковник Андрій Лисенко, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу Інформаційно-аналітичного центру РНБО.

За його словами, на сході нашої країни були поранені 9 тис. 453 воїна, з них 7 тис. 674 - бійці Збройних Сил України (ЗСУ).

"З початку АТО і по сьогоднішній день (20 березня - ред.) в результаті бойових дій загинули 2 тис. 629 військових. З них 2 тис. 220 - військовослужбовці ЗСУ. Решта загиблих воїни - з лав НГУ, МВС, ДПСУ, СБУ, ГСЧС ... ", - зазначив спікер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...