"Все, что нажито непосильным трудом...": У Ахметова в кіпрських офшорах великі неприємності

Рішення щодо блокування акцій було винесено після позову іншої кіпрської компанії.

Ахметову останнім часом не щастить. Фото: Антикор.

Окружний суд Нікосії тимчасово заблокував акції кіпрської компанії, що належить українському олігарху Рінату Ахметову, на суму 656 млн євро. Про це пише видання In Cyprus, передають Патріоти України.

Дане рішення було винесено після позову іншої кіпрської компанії. Цей позов стосується спору між двома компаніями щодо продажу колишньої державної української телекомунікаційної компанії за 830 млн євро.

Видання ЛІГА.net нагадує, що кіпрська компанія UA Telecominvest, яка була створена в жовтні 2012 року, на початку 2013 року придбала у EPIC Telecom Invest 100% статутного капіталу компанії ЄСУ, таким чином отримавши контроль над 92,7906% акцій української держкомпанії "Укртелеком".

У прес-служба холдингу СКМ, що належить Ахметову, виданню підтвердили наявність спору, але деталі до його закінчення повідомляти відмовилися. Також в холдингу спростували інформацію про арешт банківських рахунків SCM або Ахметова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...