"Все для духовности": У РФ хочуть створити Міністерство пропаганди

Члени партії ЛДПР вже не вперше пропонують створити орган, який би здійснював контроль за інформаційним потоком.

Вадим Дєньгін. Фото: expert.ru.

Ліберально-демократична партія Росії (ЛДПР) пропонує створити в країні Міністерство пропаганди, щоб контролювати контент у ЗМІ. Про це заявив депутат ЛДПР Вадим Дєньгін, повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

За його словами, наразі телебачення країни показує лише новини та розважальні програми, у той час як освітніх передач вкрай бракує. Члени партії вже не вперше пропонують створити орган, який би здійснював контроль за інформаційним потоком.

"Міністерство має звертати увагу, який контент показують. Це не цензура", - наголосив Дєньгін. Він підсумував, що таке міністерство давало б змогу росіянам підвищувати свою духовність.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...