Все погано: У Плотницького поранення практично несумісні з життям, - Українська правда

Ватажку бойовиків зробили екстрену операцію та перевели до палати інтенсивної терапії.

На місці замаху на Плотницького. Фото: press-centr.com.

Російський Інтерфакс із посиланням на джерело у лікарні, де перебуває ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький після замаху повідомляє, що у нього діагностовано мінно-осколкові поранення, у тому числі - життєво важливих органів. Згідно з повідомленням, за результатами діагностики встановлено, що у Плотницького поранення печінки і селезінки, передають Патріоти України із посиланням на pravda.com.ua.

За даними ЗМІ, лікарям вдалося стабілізувати стан ватажка "ЛНР". "Йому проведено екстрену операцію, вона пройшла успішно. Потім Плотницький був переведений до палати інтенсивної терапії", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим онлайн-ресурс бойовиків "ЛНР" "Луганський інформцентр" повідомляє з посиланням на дані "голови ради міністрів "ЛНР" Сергія Козлова, що стан здоров'я Плотницького "стабільний, загрози життю немає". "Факти на місці події говорять про те, що це - терористичний акт. Для розслідування події створено робочу групу, до якої входять всі силові відомства "ЛНР",- заявив він.

У мережі тим часом з'явилося відео з місця вибуху автівки Плотницького. На відео видно ушкодження машини.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...