Все трясеться і гримить: Окупанти накрили Донецьк обстрілами з "Градів"

За словами донеччан, обстріли тривають цілий день, періодично затихаючи і відновлюючись.

Ілюстрація:humanite.fr

Жителі тимчасово окупованого Донецька скаржаться на періодичні потужні обстріли, які бойовики ведуть на різних напрямках. Про це донеччани пишуть в соціальних мережах, передають Патріоти України з посиланням на DonPress.

За їх словами, обстріли тривають цілий день, періодично затихаючи і відновлюючись. Найбільш "гучним" зранку був північний напрямок. До вечора, після 19:00 потужніші обстріли почалися на заході міста. Особливо важко довелося жителям району Жовтневий.

"Ни хрена себе, тут (Октябрьский) такие адские серии полетов, не грады, мощнее, все трясется и глохнешь, думала, в ленте посмотрю во время затишья, что-то страшное, наверное, происходит, а тут… ни фига! Люди, вы в другом городе живете или все выехали уже?!" - пишуть налякані мешканці. Ці обстріли були зафіксовані близько 20:30.

"Октябрь слышно до жути", - також зазначали учасники обговорення.

При цьому донеччани не приховують: вони чують саме вихідні обстріли, це не "прильоти". Також голосно і на інших напрямках.

"Вольво и шахта гремят", - повідомляють очевидці.

"„Топаз“ слушает канонаду", - додав інший автор.

"Магистральный мощно", - зазначив користувач.

"#Донецк 1-я площадка. Офигеть. Стороны АП, ЯБП все гремит", - повідомляли коментатори.

"В центре хорошо слышно", - також писали донеччани.

При цьому близько 18:00 відразу кілька користувачів писали про те, що чують "Гради".

"Север не просто бахи, схоже на грады, присоеденилось и стрелковое", - зазначив один з авторів.

"#Донецк, а это град гремит?" - додав інший коментатор. "И не только. Там по ходу все вместе", - відповів ще один учасник обговорення.

Орфографія і стилістика авторів повністю збережені.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...