Все завдяки Х*йлу і його недоімперії: Війна на Донбасі поставила сумний рекорд Європи

До цього найдовшим європейським конфліктом вважалася війна в Боснії 1992-1995 років.

Війна на Донбасі триває вже довше, ніж війна в Боснії. Ілюстрація:ONLINE.UA

Протистояння на сході України між українськими силами і сепаратистами, яких підтримує Росія, триває вже четвертий рік. Ця війна, яка забрала життя понад 10300 чоловік, стала найтривалішим збройним конфліктом в Європі після Другої світової війни. Про це пише в своїй статті для британського видання The Telegraph журналіст Алек Лун, зазначають Патріоти України.

Він також зазначає, що, незважаючи на спроби мирного врегулювання, сьогодні відбувається загострення конфлікту.

Лун вважає, що Мінські домовленості "застрягли" як у військовому, так і в політичному сенсі, і в нинішніх умовах прогрес не виглядає ймовірним.

Посилаючись на звіти представників місії ОБСЄ в Україні, журналіст також підкреслює, що перемир'я порушують обидві сторони конфлікту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...