Всі успішно пройшли переатестацію МВС: Активісти впіймали командирів "Беркуту", що скоювали злочини проти Майдану (відео)

Журналісти і активісти почали вимагати, щоб працівники нацполіції прийняли заяву і дізналися, ким є особи, яких вони вимагають затримати.

Розгін Майдану. Фото: timenews.in.ua.

Журналісти та активісти впіймали одіозних убивць у погонах, які керували злочинцями у правоохоронних структурах під час Майдану. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Журналісти і активісти почали вимагати, щоб працівники нацполіції прийняли заяву і дізналися, ким є особи, яких вони вимагають затримати. Як виявилось, це був сумнозвісний учасник усіх розгонів Майдану Вадік Гумен на прізвисько "Режимний об'єкт" і Галатенко Валентин Валерійович - нині начальник райвідділу охорони громадського порядку, а під час Революції Гідності - один з активних учасників побиття і керівник убивств.

Третій командир беркутів не представився, але усі співробітники поліції його добре знали. Виявляється, усі ці вбивці, неодноразово зафіксовані на фото і відео журналістів і у звітах ГПУ, пройшли переатестацію і працюють на керівних посадах нової поліції.

"Сьогодні КВП ("Комітет визволення політв'язнів") прийшов на прийом до міністра юстиції, громадяни хотіли поговорити про стан пенітеціарної системи - СІЗО , зони й тюрми. Все, як було за часів "царя Гороха" все так й залишається там... Нестерпні умови , корупція й порушення прав громадян. Хтось з помічників міністра викликав поліцію.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...