Всіх на чисту воду: Саакашвілі про причетність Кононенка до схем яценюковців на ОПЗ (відео)

Губернатор Одещини підкреслив, що у керівництві заводу є кілька політичних призначень.

Михайло Саакашвілі. Фото: скріншот з відео.

Голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі не спростував, але і не підтвердив остаточно інформацію про причетність заступника голови фракції БПП Ігоря Кононенка до схем на Одеському припортовому заводі. Про це він сказав на брифінгу у вівторок ввечері, відповідаючи на питання журналістів, передають Патріоти України з посиланням на телеканал 112 Україна.

Голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі не виключає причетності народного депутата Ігоря Кононенка до корупційних схем навколо Одеського припортового заводу. Журналіст запитав, чи стоїть за схемами ОПЗ Кононенко. "Я не виключаю, що він стояв", - відповів голова ОДА.

Саакашвілі пояснив, що в керівництві ОПЗ є кілька політичних призначень. "Це Щуриков, який подав від імені ОПЗ на мене до суду, це Мартиненко, тому що вони не приховують, і є така Ткаченко. Ткаченко може бути пов'язана з якимись особами президентської фракції, за нашими даними", - заявив він. Однак відмовився розкривати подробиці через недостатність даних.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...