Всіх обібрав: Столицю перетворили на жебрака, Кличко накинувся на Яценюка через бюджет

Мер Києва заявив, що податки киян повинні залишатися у столиці.

Віталій Кличко. Фото: newsukraine.com.ua.

Умови, передбачені бюджетом України на 2016 рік для Києва, ставлять столицю в ситуацію виживання, а не розвитку. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляється на сайті Київської міської державної адміністрації. Новину передають Патріоти України.

"Я спілкувався з депутатами і дуже дивно було почути слова деяких з них, що кияни" жирують ". Я кажу: ви вийдіть на вулицю, поспілкуйтеся з людьми. Ціни в Києві вищі, ніж в інших регіонах, вартість життя висока і люди виживають в цих дуже складних умовах. І я можу сказати, що це - бюджет не розвитку, а виживання", - зазначив Кличко.

Мер зазначив, що у Києва вилучатимуть 60% податку на доходи фізичних осіб. І підкреслив, що це "ганебна політика", і податки киян повинні залишатися в столиці, щоб Київ розвивався, будувалися дороги і мости, нові інфраструктурні об'єкти, в тому числі соціальні.

"А зараз нас ставлять у таку ситуацію, коли мер вимушений буде приходити до прем'єра і просити: дайте нам на цей або інший інфраструктурний об'єкт", - сказав Кличко. "Ми припустили, що гроші з Київської митниці ми будемо направляти на інфраструктурні об'єкти, дороги. І це дуже добре. Але сказати, що я задоволений цим бюджетом, то це не так", - підсумував київський градоначальник.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...