"Встигли в останній момент": СБУ попередила теракт у Маріуполі

Свій "схрон" для диверсантів бойовики підготували на одному з покинутих будівельних майданчиків Маріуполя.

СБУ. Фото: сайт міста Маріуполя.

Бойовики терористичної "ДНР" планували свій теракт відразу до двох дат - Дня пам'яті і примирення, а також до річниці захоплення будівлі Маріупольського райвідділу. Працівники Служби Безпеки завадили планам бойовиків, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу СБУ.

Оперативники мали інформацію, що спеціально для диверсантів буде зроблений тайник. За задумом бойовиків терористичної "ДНР", теракт мав статися в Маріуполі сьогодні, в День пам'яті і примирення, а також "святкування" річниці захоплення будівлі Маріупольського райвідділу. І все це кровопролиття повинно було трапитися напередодні річниці Перемоги над нацизмом, щоб дати відповідний привід кремлівським і сепаратистським ЗМІ для звинувачення.

Свій "схрон" для диверсантів бойовики приховали в недобудованому будинку, на одному з покинутих будівельних майданчиків Маріуполя. Співробітники Служби Безпеки України вилучили зі схованки більше 70 кг пороху, 600 гр. тротилу, електродетонатори, 9 гранатометів різних модифікацій, гранати, і близько 2500 патронів різних калібрів. За фактом підготовки до скоєння терористичного акту відкрито кримінальне провадження. У Маріуполі тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...