Втрати окупанта: Стало відомо, скільки найманців втратила Москва за добу на Донбасі

Бойовики самопроголошених "Л/ДНР" намагаються приховати не бойові втрати, які сталися під час так званого "великоднього перемир'я".

Терористи приховують не бойові втрати на Донбасі. Ілюстрація:tsn.uaВпродовж минулої доби російські найманці отримали 3 поранених і 1 загиблого. Причому усі втрати не бойові. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Головне управління розвідки МО України.

Повідомляється, що 11 стрілецький батальйон 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК ЗС РФ має одного пораненого внаслідок необережного поводження зі зброєю. Це сталося у район н.п.Новокиївка.

Крім того, у 6 окремому мотострілецькому полку (Стаханов) один військовослужбовець загинув внаслідок порушення техніки безпеки під час маневрування бойової техніки.

Також у відомстві повідомили, що у 100 окремій мотострілецькій бригаді (Донецьк) стався інцидент, у результаті якого двоє найманців отримали поранення.

Зазначають, що це сталося у результаті внутрішнього конфлікту із застосуванням вогнепальної зброї.

Раніше повідомлялось, що бойовики самопроголошених "Л/ДНР" намагаються приховати небойові втрати, які сталися під час так званого "великоднього перемир'я". Зазначається, що мова йде про перестрілки під час конфліктів між терористами у стані алкогольного сп'яніння.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...