Вибух біля редакції Еспресо: Поранений політолог розповів, як почувається

Після того, як Віталія Балу відвезли до лікарні, коли він зазнав поранень від вибуху, політолог забороняв лікарям коментувати свій стан.

Віталій Бала. Фото: 24 канал.

Політолог Віталій Бала прокоментував свій стан після того, як зазнав поранень у результаті вибуху біля офісу каналу Еспресо 25 жовтня. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Лікарі сказали, що я народився у сорочці. Хоча, якби у сорочці, то може мене там б не було. Але, Бог мене таки зберіг. А хірурги 17 лікарні ту сорочку одягнули на мене, за що їм щира подяка", - наголосив він.

Бала зауважив, що вчора йому зробили другу операцію, вона пройшла добре. Тепер у нього починається етап одужання, а потім і реабілітації.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...