Вибух біля редакції Еспресо: Поранений політолог розповів, як почувається

Після того, як Віталія Балу відвезли до лікарні, коли він зазнав поранень від вибуху, політолог забороняв лікарям коментувати свій стан.

Віталій Бала. Фото: 24 канал.

Політолог Віталій Бала прокоментував свій стан після того, як зазнав поранень у результаті вибуху біля офісу каналу Еспресо 25 жовтня. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Лікарі сказали, що я народився у сорочці. Хоча, якби у сорочці, то може мене там б не було. Але, Бог мене таки зберіг. А хірурги 17 лікарні ту сорочку одягнули на мене, за що їм щира подяка", - наголосив він.

Бала зауважив, що вчора йому зробили другу операцію, вона пройшла добре. Тепер у нього починається етап одужання, а потім і реабілітації.

Як вибрати пароочисник для дому

вівторок, 24 вересень 2024, 17:19

В сучасній оселі з'являється все більше техніки, яка суттєво полегшує щоденне прибирання. Очищення поверхонь без використання хімічних засобів стає можливим завдяки пароочиснику. Ефективний у боротьбі з брудом, мікробами та пилом, прилад чудово підходи...

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...