"Вибухівку принесла дівчина": Царьов розповів нову версію ліквідації терориста Гіві

Колишній «спікер парламенту Новоросії» заявив, що вибухівку підклали у кабінет Гіві заздалегідь.

Олег Царьов вигадав нову версію ліквідації Гіві. Фото: Антикор.

Свого часу депутат Верховної Ради і колишній «спікер парламенту Новоросії» Олег Царьов заявив, що до ліквідації командира терористичного формування «Сомалі» Михайла Толстих (Гіві) нібито причетні українські спецслужби. Таку заяву Царьов зробив в інтерв'ю спільноті «Зведення від ополчення Новоросії», передають Патріоти України.

У той же самий час, за його словами, перша офіційна версія слідства так званої «ДНР» про те, що Гіві був ліквідований пострілом з вогнемета «Шмель» не відповідає дійсності. «Наскільки мені відомо, що нібито вибухівка була принесена в кабінет Михайла Толстих заздалегідь завербованим агентом СБУ. Відомо, що це була дівчина», - заявив Царьов.

Колишній «спікер парламенту Новоросії» підкреслив, що вже від вибуху принесеної вибухівки зброя, яка знаходилася в кабінеті, в тому числі і вогнемет «Шмель», здетонувала. Нагадаємо, що в середу, 8 лютого, близько 6:12 ранку в окупованому проросійськими бойовиками Донецьку був ліквідований ватажок банди «Сомалі». Як відомо, Толстих став уже дев'ятим ватажком терористичних банд на Донбасі, якого ліквідували протягом останніх шести місяців.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...