"Виявили та знешкодили": Нацкорпус розповів про зборище "молодих ленінців" у центрі Києва (фото)

Після прибуття активістів "Нацкорпусу" комуністи забарикадувалися у приміщенні і викликали поліцію.

У Києві зібрався "Ленінський комуністичний союз молоді". Фото: Фейсбук.

У суботу, 23 грудня, активісти "Національного корпусу" перешкоджали проведенню зборів Ленінського комуністичного союзу молоді. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Національного корпусу" на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Заборонений законом, але не ліквідований через слабкість української влади повністю так званий "Ленінський комуністичний союз молоді" за допомогою своїх кураторів із Росії активно готує плацдарм для відновлення червоної зарази в Україні", - йдеться в заяві.

Як зазначається, після прибуття активістів "Нацкорпусу" комуністи забарикадувалися у приміщенні і викликали поліцію. "На жаль, представники правоохоронних органів зайняли бік антиукраїнських сил і стали на захист "молодих комуністів". Проти наших активістів застосували сльозогінний газ", - заявляє прес-служба "Нацкорпусу".

Однак, як зазначається, націоналістам таки вдалося зірвати цей "злочинний шабаш". Також прес-служба "Нацкорпусу" опублікувала робочі матеріали "пленуму ЦК".

Крім того, прес-служба "Нацкорпусу" опублікувала скріншот із сайту забороненої в Україні КПУ. Як зазначається, на ресурсі комуністів інформація про візит націоналістів з'явилася безпосередньо під час події.

"Тим самим вони майже підписали явку з повинною - зізналися в незаконному функціонуванні досі забороненої антиукраїнської партії. Сподіваємося, ця інформація приверне увагу СБУ та правоохоронних органів", - йдеться в заяві "Нацкорпусу". Зазначимо, на сайті КПУ також опублікували фотографії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...