Вийшла тільки полити квіти: У Одесі впав балкон разом з господаркою (фото)

Саме в мить обвалу на балкон третього поверху вийшла 65-річна жінка, в результаті вона отримала важкі травми

Фото: "Думская"

У центрі Одеси на третьому поверсі обвалився старий балкон, і разом з ним на землю впала жінка - господарка квартири. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Думская".

Інцидент стався на вулиці Коблевської, 40. Саме в мить обвалу на нього вийшла 65-річна господарка, аби полити квіти. Жінку з переломом плеча одразу відвезли до лікарні.

За словами сусідів, жінка також нарікала, що не відчуває ніг. Невідомо, які ще травми вона отримала. Перекриття балкону настільки сильно вдарилося об землю, що його бетонні балки встрягли в асфальт.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...