Виконавці злочинних наказів Кремля: Волонтери опублікували дані російських артилеристів, які обстрілювали Україну та Сирію (інфографіка)

Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm продовжує оприлюднювати нові докази участі російських військових у війні на Донбасі.

Російські військові, які обстрілювали Україну. Фото:https://informnapalm.orgУкраїнські волонтери опублікували чергові докази участі регулярних військ Російської Федерації у військовій агресії проти України. Про це повідомляє InformNapalm у матеріалі "Безславний бойовий шлях 291-ї артилерійської бригади", інформують Патріоти України.

291-а окрема артилерійська бригада (в/ч 64670, Інгушетія, станиця Троїцька) 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу РФ тільки в публікаціях міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm фігурує 13 (!) разів.

Дане військове з'єднання викрито в обстрілі української території з-за кордону з РФ, а також численними "відрядженнями" в Україну у 2014 році.

Так, за результатами нового OSINT-розслідування виявлено ще 40 артилеристів 291-ї бригади, причетних до злочинних обстрілу України в 2014 році.

У новій інфографіці зібрана інформація не тільки про 40 фігурантів даного розслідування, а й ще про 39 артилеристів цієї ж бригади, які були ідентифіковані в минулих розслідуваннях, як в контексті т.зв. ростовсько-українських (8), так і сирійських (31) відряджень, в тому числі 9 "нагородженців".

Також, подаються дані щодо структури та основного озброєння 291-ї артилерійської бригади і її командирів - полковника С.Казакова, командувача в 2014 році і підполковника О.Смєлова, який заступив на посаду в 2016 році.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...