Вимагали гроші: У Києві затримали молодиків, які катували пенсіонера

Зловмисників налякав син потерпілого, який прибіг на крик батька.

У Голосіївському районі. Фото: Kievtown.net.

У Голосіївському районі Києва поліція затримала трьох хлопців, які жорстоко побили пенсіонера, вимагаючи віддати їм заощадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передають Патріоти України.

«Злочинці увірвалися в будинок 68-річного киянина близько 3.00 години ночі і, погрожуючи ножем та предметом, схожим на пістолет, вимагали гроші. Чоловік не видав схованку навіть після заподіяння йому тілесних ушкоджень», - розповів т.в.о. начальника Голосіївського управління поліції Анатолій Кожухар.

Зловмисників налякав син потерпілого, який прибіг на крик батька. Бандити зникли. Син потерпілого, викликавши лікарів для батька, вирішив наздогнати зловмисників. На автозаправці він затримав одного з утікачів і передав його в руки поліції. Затриманий, 30-річний уродженець Донецької області, зізнався в нападі.

Через тиждень співробітники карного розшуку затримали ще одного злодія - 39-річного чернігівця, якого раніше судили за зберігання наркотиків. Встановлено і особистість третього учасника злочинної групи, його розшукують.

Як зізналися зловмисники, про те, що пенсіонер нібито тримає вдома великі гроші, вони дізналися від знайомого. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...