Заслужити прощення: у розвідці розповіли, навіщо на Донбас їдуть засуджені та психічнохворі російські офіцери

Найманці з РФ у такий спосіб хочуть заслужити скасування судимостей та заробити грошей для виплат компенсацій своїм жертвам.

Ілюстрація:www.ukrinform.ua

З Росії на Донбас їдуть служити психічнохворі офіцери, які в такий спосіб хочуть заслужити скасування судимостей та заробити грошей для виплат компенсацій своїм жертвам. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Головне управління розвідки МО України.

Повідомляється, що , командир 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк, Україна) підполковник ЗС РФ Тітов Роман Борисович (Титов Роман Борисович, за документами прикриття – Демонов), раніше мав судимість за перевищення службових повноважень із застосуванням насилля та зброї.

"Відповідно до тексту приговору Оренбурзького гарнізонного військового суду від 3 червня 2011 р. (головуючий суддя В.Осадчий), 19 лютого 2011 р., командир батальйону 21 окремої мотострілецької бригади (військова частина 12128, н.п.Тоцьке, Оренбургської обл.) майор Тітов Роман Борисович, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, туристичним ножем, схожим на мисливський, наніс колото-різану рану грудної клітини рядовому строкової служби, за що отримав покарання у вигляді позбавлення волі на строк два роки із позбавленням права обіймати командні військові посади", - повідомляють у розвідці.

Зазначається, що рішенням суду рішення було винесене на користь постраждалого і Тітову присудили сплатити за лікування постраждалого та компенсацію завданої моральної шкоди більше 350 тисяч російських рублів.

Додатково зазначається, що ротні тактичні групи із складу 21 омсбр 2 Армії (Рощинський, Самарська обл.) Центрального військового округу (Єкатеринбург) ЗС РФ, де служив підполковник Тітов до його призначення командиром 11 омсп 1 АК ЗС РФ, до лютого 2016 р. на ротаційній основі брали участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях сходу України у районах Луганська та Краснодона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...