Визнала терористів? Співробітницю українського пенсійного фонду звільнили за листування з «колегами» у «ДНР»

За результатами перевірки заступник начальника Броварського управління ПФ Іваницька І.О. була звільнена.

Українська чиновниця постраждала через переписку із ПФ "ДНР". Фото: соцмережі.

Пенсійний фонд України звільнив заступника начальника Броварського управління ПФ Київської області за звернення до «Пенсійного фонду Донецької народної республіки». Про це йдеться в листі Міністерства соціальної політики України, адресованому «Крим-SOS», передають Патріоти України.

У відповіді підтверджують факт позбавлення переселенця пенсії на підставі документів «пенсійного фонду ДНР». Також наголошується, що за результатами перевірки заступник начальника Броварського управління ПФ Іваницька І.О. була звільнена, а начальнику Броварського управління та заступнику начальника головного Управління ПФ в Київській області були оголошені догани. СБУ, в свою чергу, організувала перевірки по управліннях ПФ в Київській області з метою виявлення таких фактів.

Самій заявниці протягом місяця пообіцяли нарахувати пенсійні виплати за період затримки, попередньо перевіривши її місце проживання відповідно до нової Постанови КМУ № 365. Нагадаємо, раніше до юристів «Крим-SOS» звернувся громадянин України, якому Броварське управління Пенсійного фонду України в Київській області відмовило в оформленні пенсії, посилаючись на дані, надані «Пенсійним фондом ДНР».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...