Визнання "паспортів" - це не гарантії "приєднання": В Росії різко відшили "ЛДНР"

Борис Гризлов уточнив, що визнання "паспортів" "ЛНР" і "ДНР" носить виключно тимчасовий характер.

Борис Гризлов. Фото: 24СМИ.

У Росії на порядку денному не стоїть питання визнання суверенітету "ДНР" та "ЛНР". Про це заявив голова вищої ради партії "Єдина Росія" Борис Гризлов, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Він уточнив, що визнання "паспортів" "ЛНР" і "ДНР" носить тимчасовий характер і буде діяти до виконання Мінських угод. "Тобто це правильний крок, але дипломатичний", - заявив Гризлов.

"Ми намагаємося працювати за Мінськими угодами. У разі їх виконання райони Донецької і Луганської областей отримують особливий статус. Фактично це найширша автономія, можливості мати власні сили правопорядку, прокуратуру, суди. Можливість мати офіційний дозвіл контрактів із будь-якими державами без Києва, тобто це широка автономія", - додав він.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...