Вже на валізах: Ахметов прокоментував своє призначення керівником окупованого Донбасу

Прес-секретар олігарха запевнила, що він готовий на усе заради мирного вирішення конфлікту.

Рінат Ахметов. Фото: nahnews.org.

Український бізнесмен Рінат Ахметов готовий на будь-які кроки для припинення війни на Донбасі і залишається прихильником досягнення миру за столом переговорів. А ось можливість призначення керівником Луганської або донецької області він коментувати відмовився, повідомляють Патріоти України з посиланням на depo.ua.

"У відповідь на матеріал, опублікований виданням "Дзеркало тижня", хочу зазначити, що прес-служба Ріната Ахметова ніколи не коментувала і не буде коментувати чутки і домисли. Але якщо ви запитаєте, на що готовий Рінат Ахметов?

Рінат Ахметов готовий на все, щоб зупинити війну, щоб припинити страждання людей. Він дійсно готовий зробити все, що від нього залежить, і навіть більше. Головне, щоб не була пролита кров. Рінат Ахметов був і залишається прихильником того, щоб до миру прийшли за столом переговорів", – повідомила прес-секретар Ахметова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...