Вже знають ціну тамошнім "заробіткам": Серед "гібридів" Донбасу зростає невдоволення з приводу "відряджень" до Сирії

Роздратування висловлюють в основному бойовики з числа місцевого населення, яких вербують нарівні з російськими найманцями.
Російські найманці на Донбасі. Фото: соцмережі.

Серед російських найманців на Донбасі зростає невдоволення з приводу їхньої відправки в Сирію. Повідомляється, що бойовиків серед місцевого населення вербують для відправки в Сирію, як і російських військових. Про це інформує директор Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук в Facebook, передають Патріоти України.

"В окремих підрозділах "1-го АК ДНР" співробітники "МГБ ДНР" ("військова контррозвідка") фіксують "невдоволення, висловлюване в приватних бесідах" серед бойовиків з приводу їх вербування "на Сирію". Зокрема, роздратування висловлюють в основному бойовики з числа місцевого населення, яких вербують нарівні з російськими найманцями", - написав Тимчук.

За словами експерта, бойовики незадоволені відправкою в Сирію тому, що особовий склад підрозділів неукомплектований у той час, коли "в будь-який момент можна очікувати масштабний наступ ЗСУ".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...