"Взяли в рабство": Бутусов розповів про свавілля на одному із заводів на окупованому Донбасі

В разі непокори працівникам погрожують звільненням.

Заводи на окупованому Донбасі перетворилися на рабовласників. Фото: PRESS-Центр.

30 вересня на мережу підприємств "Внешторгсервіс", яка працює на території окупованого Донбасу, прийшов наказ заборонити всім співробітникам відвідувати Україну. Про це повідомляє журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Новости бизнеса с оккупированного Донбасса прислал один из моих знакомых "оттуда": "30 сентября на все предприятия так званого "Внешторгсервис" (так называется фирма, которой передали управление "отжатыми" предприятиями ахметовской корпорации ДТЭК на оккупированных территориях) пришел приказ запретить всему руководству подразделений, начальникам отделов, цехов, участков, мастерам посещать территорию Украины (чтобы не устроились на работу и не уехали)", - розповів Юрій Бутусов.

За словами журналіста, всіх змушують підписати наказ, в разі непокори - звільнення. "Нельзя ли как-то эти издевательства над людьми в 21-м веке предать огласке и опозорить этих тварей на весь мир. Нас взяли в рабство. Далеко не все тут их сюда звали. Сидим пока тут в ожидании чуда. В плане войны - "орков" мало по городу, техники не видно", - додав Бутусов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...