"Взрывом срезало часть головы и оторвало одну ногу": Бойовик "Француз" поділився своєю версією вбивства Гіві

Бойовик розповів, що вибухівка могла бути закладена у батареї. І зробив це той, хто був недавно прийнятий в лави банди.

Гіві знає, як його вбили, але вже не скаже. Фото: соцмережі.

Гіві міг загинути в результаті замаху когось зі своїх підлеглих, який заклав вибухівку в кабінеті ватажка "Сомалі". На цю версію вказує ряд факторів, які озвучив ватажок банди "Легіон" Сергій Завдовєєв на прізвисько Француз. Новину передають Патріоти України із посиланням на Диалог.

Бойовик розповів, що вибухівка могла бути закладена у батареї. І зробив це той, хто був недавно прийнятий в лави банди. Віконні рами в кабінеті вбитого ватажка "Сомалі" залишилися цілими, Француз вважає, що це один з переконливих доказів того, що терорист загинув саме від вибухового пристрою. "Якби по приміщенню зробили постріл з вогнемета, то рами вибило б всередину кімнати", - заявив Завдовєєв.

Крім того, на користь вибухівки говорить і той факт, що Гіві лежав ногами до вікна, правда одна з них була відірвана повністю, на другій не було ступні, була також зрізана частина голови бойовика. "Це говорить про те, що був спрямований вибух з боку батареї. Осколки в кімнаті не знайшли, це, відповідно, був або тротил, або пластид", - упевнений Француз.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...