"Их нравы": У Криму депутат від путінської "Єдиної Росії" жорстоко побив соратницю по партії

Після бійки Катерина Самбурська була госпіталізована зі струсом головного мозку та численними забоями м'яких тканин, а також підозрою на перелом правої руки.
"Єдинороси" у Криму. Ілюстрація: milli-firka.org.

У кримському відділенні путінської партії «Єдина Росія» має намір провести розслідування жорстокої бійки між двома членами партії - депутатом Катериною Самбурський і главою Нижньогірського району Криму Олександром Петровим. Про це повідомляють "Новини Криму", передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, 2 вересня у дворі свого будинку в смт Нижньогірський було побито депутата від партії «Єдина Росія» Катерину Самбурську. Жінка стверджує, що її побив глава Нижньогірського району Олександр Петров, який приїхав до її родича. На шум вийшов її чоловік і спробував з'ясувати, в чому справа. Конфлікт переріс у бійку між чоловіками. Жінка спробувала припинити бійку, тоді агресор із чоловіка переключився на неї: почав душити, потім кілька разів ударив по голові.

Після бійки Самбурська була госпіталізована зі струсом головного мозку та численними забоями м'яких тканин, а також підозрою на перелом правої руки. У її чоловіка лікарі діагностували перелом ноги і розрив в зоні паху. У повідомленні наголошується, що "комітет з етики" "єдиноросів" вислухав доводи потерпілої і сторону опонента, щоб "донести інформацію до всієї комісії і прийняти рішення".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...