"Ихтамнеты" все таки є: На Донбасі прикордонники знайшли на позиції "ДНР" військовий квиток РФ (фотофакт)

За вказаними фактами, а саме – "Планування, підготовка, розв’язування та ведення агресивної війни" – підготовано та скеровано повідомлення до слідчого відділу Генпрокуратури України.

Знайдений на Донбасі військовий квиток російського військовослужбовця. Фото:прес-служба Держприкордонслужби УкраїниНа одній із позицій бойовиків "ДНР" на Маріупольському напрямку українські прикордонники виявили військовий квиток російського військовослужбовця, який служить за контрактом у військовій частині збройних сил РФ. Отримані дані було задокументовано і підтверджено. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України, інформують Патріоти України.

Там зазначили, що громадянин Росії, якому належить знайдений військовий квиток, причетний до ведення військових дій на Донбасі у складі діючої військової частини (армії Південного військового округу збройних сил РФ), яка періодично виконує бойові завдання на тимчасово окупованій території Донеччини.

"Таким чином, цей факт вкотре доводить, що військовий підрозділ РФ бере участь у бойових діях на тимчасово окупованій території Донецької області," – констатували в ДПСУ.

А отже, як зазначили прикордонники, і вище військове керівництво Росії, віддавши наказ про участь згаданого підрозділу у бойових діях на Донеччині, чинить дії, "спрямовані на ведення агресивних військових дій проти народу України".

За вказаними фактами, а саме – "Планування, підготовка, розв’язування та ведення агресивної війни" – підготовано та скеровано повідомлення до слідчого відділу Генпрокуратури України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...