"Из красивого места сделали мусорник": Окупанти вибірково зачищають набережну Алушти - бізнесмени в шоці (фото)

Більшість жителів підтримали наведення порядку на набережній, але незадоволені методами нової влади.

У Алушті. Фото: www.panoramio.com.

Окупаційна влада Криму взялася наводити порядки в курортному місті Алушті - на набережній знесли шашличну. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Діалог.

"Подивіться, що зробили... було кафе... І що тепер, сміття, а заради чого, питаємо. Люди, ви хоч замислюєтеся, що ви робите? Зруйнували все за один день, а люди багато років це кафе створювали. І де після цього справедливість?" - обурюються в місцевому пабліку жителі.

Власниця кафе написала, що знесення будівлі було для неї неприємним сюрпризом. "Так не роблять. Вони могли у вересні це зробити, а не в розпал сезону", - заявила Ірма Адалян. За її словами, влада обіцяє розбити на цьому місці парк, але вона не вірить.

Більшість жителів підтримали наведення порядку на набережній, але незадоволені методами нової влади. "Як знести, так будь ласка, а то, що на цьому місці дірка залишилася і в неї впасти можна, владі по фіг, попросили кафе залишити їх же клумби, щоб хоч якось її прикрити".

"Пішохідна зона - це вся велика набережна Алушти, це не означає, що тут повинна бути пустеля, і щоб поїсти, треба заходити кудись в кущі". "Ось це велике питання, чому вони зносять вибірково! І чому не облагородили! Для цього має бути план стратегічного розвитку міста! Але в такому вигляді, в якому він зараз, явно не годиться!".

"Так дійсно не робиться! По-перше, в розпал сезону, по-друге, це навіть чимось нагадує як би рейдерське захоплення! Чому саме вас ?! Взагалі до нашої влади дуже багато питань!!!", - коментують містяни. Раніше влада Алушти вирішила привести в порядок приморський парк за рахунок власників кафе, розташованих в цьому районі.

"Керівники були викликані на нараду в Адміністрацію і поставлені перед фактом про внески ВЕЛИКИХ СУМ в благоустрій міста з метою реконструкції парку. Бездарна, антинародна влада, обкладають оброком, вганяють в ярмо... Роблять з городян холопів, зобов'язаних платити ПОДАТКИ - ДАНИНУ", - написали в мережі алуштинці. Більшість людей пишуть, що це поширена практика: брати гроші з бізнесменів, а успішний ремонт приписувати політикам і місцевій владі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...