З Днем міста, столице Донбасу: В окупованому Донецьку з'явилася низка проукраїнських написів (фото)

Написи побачать багато місцевих жителів і це стане свого роду ударом по російській пропагандистській машині.
В окупованому Донецьку. Фото: ТАСС.

До Дня шахтаря, який відзначають в останню неділю серпня, кілька вулиць захопленого бойовиками Донецька заполонили антиросійські написи. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив активіст Віталій Овчаренко, передають Патріоти України.

"В Донецьку наші продовжують хоч і тихий, але опір. Сьогодні вночі, з 26 на 27 серпня, в Донецьку донеччани, працівники вже нині закритих окупантами шахт, показали своє ставлення до російських загарбників", – пише Овчаренко.

За його словами, написи з'явилися на кількох вулицях окупованого міста: "Шахтарі за Україну", "Шахтарі проти Росії" і "Смерть путінцям". "Ці написи побачать багато місцевих жителів і це стане свого роду ударом по російській пропагандистській машині, і покаже, що українці Донбасу не бажають жити в окупації і чекають звільнення захопленої Росією території Донбасу", – додав активіст.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...