"З кого смієтесь? З себе ж смієтесь!": У Рогозіна сталась обмовка «по Фрейду», - блогер

Рогозін вважав, що він дуже дотепно висміяв Україну, але насправді лише викрив власну некомпетентність.

Дмитро Рогозін. Фото: соцмережі.

Блогер Сергій Стебліненко на власній сторінці в Фейсбук викрив російського віце-прем’єра Дмитра Рогозіна, передають Патріоти України.

Так, кількома днями раніше нардеп та очільник комітету ВРУ з оборони Сергій Пашинський заявив, що Україна випередила Росію у розробці ракетної техніки та озброєнь. Рогозін, до сфери посадових обов’язків якого належить оборонний та силовий блок, не міг стриматись і дав свої коментарі у блозі у соціальній мережі. За його словами, «Україна робить ракети, яких в Росії немає. Точніше сказати - уже немає».

Блогер, аналізуючи це повідомлення, зауважує, що воно – яскравий приклад «обмовки по Фрейду». Ймовірно, Рогозін вважав, що він дуже дотепно висміяв Україну, але насправді лише викрив власну некомпетентність. Дійсно, у Російської Федерації ці ракетні озброєння були. Але щойно військово-промисловий комплекс РФ очолив Рогозін, це озброєння почало стрімко зникати. Всі ми чудово знаємо результати роботи цього чиновника – ракети не злітають, не долітають чи падають десь над Тувою. Космодроми давно розкрадено, а танки проектують так, що сам Рогозін в них не поміщається. "З кого смієтесь? З себе ж смієтесь", - наголошує блогер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...