З окупованої території на КПВВ "Майорськ" намагалися провезти старовинні ікони (фото)

Контрабанду перевозили на авто ВАЗ брат із сестрою, причому затримана громадянка пояснила, що начебто везла ікони своїм родичам.

Затримані ікони. Фото:прес-служба ДФС України

У Донецькій області співробітники спецпідрозділу податкової міліції "Фантом" затримали брата з сестрою, які везли через лінію розмежування дев'ять старовинних ікон. Про це інформують Патріоти України з посиланням на прес-службу ДФС України.

На контрольно-пропускному пункті в'їзду-виїзду "Майорськ" був зупинений автомобіль ВАЗ, на якому брат і сестра, громадяни України, прямували в село Костянтинівка з окупованої території.

Унаслідок проведених заходів серед їхніх особистих речей було виявлено дев'ять ікон, виготовлених у 18-19 століттях. За словами громадянки, вона нібито везла ікони своїм родичам.

Зараз ікони передані співробітникам Національної поліції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...