"З початком окупації поїхав з Луганська": У зоні АТО загинув 22-річний боєць 17-ї танкової бригади (фото)

Навесні 2016 року молодий луганчанин підписав контракт зі ЗС України.

Ще один Герой віддав життя за свою країну... Ілюстрація: соцмережі.

3 лютого 2017 року при виконаннї бойового завдання загинув боєць 17 танкової бригади Роман Горкун. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на групу в Facebook 72-ї Гвардійської бригади.

"Приносимо щирі співчуття нашим побратимам з 17-ї окремої танкової бригади в зв'язку з загибеллю 3 лютого 2017 року 22-річного Романа Горкуна, Смайлика", - йдеться в повідомленні.

Горкун Роман (позивний Смайлик) загинув 3 лютого 2017 р. Хлопцеві було лише 22. Військовослужбовець військової служби за контрактом 1-го механізованого батальйону 17-ї окремої танкової бригади. З початком тимчасової окупації Донбасу виїхав зі своєю бабусею із Луганська до Кривого Рогу, де навесні 2016 року підписав контракт зі ЗС України. Без зайвих слів пішов визволяти свій край від окупантів...", - відзначили в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...