З порушенням мінських домовленостей: Волонтери викрили місце знаходження танків "ДНР" поруч з Макіївкою (фото)

На фото зафіксовано два танка (калібр 125 мм), які перебувають всього в 14 км від лінії розмежування, хоча згідно з Мінськими домовленостями, дане озброєння повинно знаходитися на відстані не менше 25 км.

Фото:https://informnapalm.org/

Волонтери міжнародної спільноти InformNapalm показали чергові фотографії військової техніки бойовиків так званої "ДНР", яка розташована в зоні, що порушує Мінські угоди. Фото опубліковані на сайті InformNapalm, передають Патріоти України.

Дане фото доводить грубе порушення бойовиками ДНР умов Мінських угод.

На фото зафіксовано два танка (калібр 125 мм), які перебувають всього в 14 км від лінії розмежування. Згідно з Мінськими домовленостями, дане озброєння повинно знаходитися на відстані не менше 25 км.

Виявлені танки знаходяться в населеному пункті Зайцеве Донецької області поруч з містом Макіївка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...