"З Різдвом, кримчани!": На анексованому півострові продовжуються аварії на підстанціях

Окупаційна влада заявляє про чергові "заплановані ремонтні роботи", але місцеві мешканці вже не дуже у них вірять.

Крим у темряві. Фото: www.svoboda.mobi.

Напередодні Різдва в окупованому Криму сталися аварії на трансформаторних підстанціях та лініях електропередач. Аварії зафіксовані в Ялті, Армянську і Керчі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

Повідомляється, що в результаті аварій без електроенергії залишаються цілі райони в Ялті та Керчі. У результаті аварійної зупинки трансформаторної підстанції в Ялті залишилися знеструмленими житлові будинки по вулиці Будівельників і Української. Також без світла залишилися дві вулиці в Керчі: будинки на вулиці Пушкіна і Колгоспній. Тут вийшли з ладу одразу три високовольтні лінії.

Крім цього в селі Суворове, що під Армянськом електроенергія подається в обмеженій кількості, оскільки тут також сталося аварійне відключення трансформаторної підстанції. Окупаційна влада Криму заявляє, що на зазначених «об'єктах ведуться ремонтно-відновлювальні роботи», однак поки що невідомо, як скоро будуть усунені зафіксовані поломки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...