З власною харизмою: Кого визнали найбільш високооплачуваним українським актором

За словами одного з театральних критиків, цей актор прийшов на зміну Богдану Ступці.

Станіслав Боклан. Фото:chernyakhiv.org.ua

За версією українських продюсерів і кастинг-директорів, народний артист України Станіслав Боклан, зірка фільмів "Поводир", "Століття Якова", серіалу "Слуга народу" був названий найбільш високооплачуваним актором. Про це пише ZN.UA, зазначають Патріоти України.

Як зазначив у своєму коментарі виданню театральний критик і художній оглядач Олег Вергіліс, артист прийшов на зміну Богдану Ступці.

"Після Богдана Ступки у нашому кіно дійсно є попит на подібне обличчя - мудре, іронічне, філософічне, харизматичне", - підкреслив він.

Також, за оцінками фахівців, в список високооплачуваних вітчизняних акторів увійшли Сергій Стрельников, Дмитро Суржиков, Олексій Тритенко, Віталій Салій, Римма Зюбіна, Ірма Вітовська, Анатолій Хостікоєв, Наталя Сумська, Ольга Сумська, Богдан Бенюк, Леся Жураковська, Володимир Горянський, Олександр Кобзар, Андрій Самінін, Валерія Ходос і Міла Сивацька.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...