За минулу добу на Донбасі ліквідовані 2 та поранено 3 бойовиків - розвідка

Також окупанти намагаються затягнути реалізацію рамкової угоди про розведення сил на трьох ділянках та перекласти відповідальність за її зрив на українську сторону.

За минулу добу в зоні АТО загинуло двоє і поранено троє бойовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУР Міноборони у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Протягом доби втрати противника склали двоє загиблих і троє поранених військовослужбовців зі складу підрозділів 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - сказано в повідомленні.

Також у розвідці повідомили, що на тимчасово окупованих територіях сходу України противник намагається затягнути реалізацію рамкової угоди про розведення сил на трьох ділянках та перекласти відповідальність за її зрив на українську сторону.

Противник продовжує порушувати режим припинення вогню. На окремих напрямках здійснювались обстріли сил АТО зі стрілецької зброї (у т.ч. ручних та станкових гранатометів) та озброєння БМП.

Противником продовжується активне ведення розвідки сил АТО з використанням безпілотних літальних апаратів (БПЛА). Зафіксовано п’ять тактичних БПЛА на Маріупольському, Волноваському та Сєверодонецькому напрямках.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...