За минулу добу українські бійці ліквідували та поранили більше двох десятків терористів - розвідка

Втрат зазнали терористичні бригади з Донецька, Горлівки, Макіївки та Новоазовська.

Ілюстрація:ukropnews.com

За минулу добу у зоні проведення антитерористичної операції дій українські військові ліквідували 5 та поранили 15 бійців незаконних збройних формувань. Такі дані Головного розвідувального управління Міноборони озвучив на брифінгу в Києві в четвер речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську Правду.

"5 загиблих та 15 поранених окупантів зі складу так званих "100-ї бригади" (Донецьк), "3-ї бригади" (Горлівка), "11-го полку" (Макіївка)", - зазначив полковник.

Також, за даними розвідки, значних втрат зазнав так званий "9-й полк" російсько-окупаційних військ (Новоазовськ), що частково пов'язано з помилковим мінометним обстрілом своїх позицій, внаслідок чого вбито 1 та поранено 2 бойовиків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...