За один день на Всесвітніх іграх-2017 у Вроцлаві українські спортсмени здобули відразу чотири "золота"

На жаль, кікбоксинг і веслування на ергометрах представлені на Всесвітніх іграх як показові види спорту. Їх результати не йдуть в загальний медальний залік.

На Всесвітніх іграх-2017 у скарбничці України вже 27 медалей. Фото:http://scu.org.ua

Українські спортсмени продовжують успішно виступати на Всесвітніх іграх-2017, які проходять в польському Вроцлаві. У сьомий день змагань наші співвітчизники здобули одразу чотири золоті медалі. Про це пише Обозреватель, передають Патріоти України.

Два комплекти нагород найвищої проби Україні принесли кікбоксери. Один з лідерів збірної Віталій Дубина розгромив у фіналі (71 кг) представника Болгарії Богдана Шумарова (3: 0).

Ще одне "золото" для нашої країни завоював Орфан Сананадзе. У ваговій категорії 63.5 кг він здолав серба Олександра Коновалова.

Дворазовою чемпіонкою Всесвітніх ігор-2017 стала Олена Буряк. 29-річна уродженка Миколаєва була кращою на дистанції 500 метрів у веслуванні на ергометрах. Вона подолала її за 1 хвилину 24,5 секунди, що стало кращим результатом в історії.

Ще одну золоту медаль для України в чоловічому веслуванні в приміщенні виборов Антон Бондаренко. Він подолав дистанцію 500 метрів за 1 хвилину 12.9 секунди.

Таким чином українці завоювали на змаганнях в Польщі вже 27 медалей - 11 золотих, 6 срібних і 10 бронзових.

При цьому варто відзначити, що кікбоксинг і веслування на ергометрах представлені на Всесвітніх іграх як показові види спорту. Їх результати не йдуть в загальний медальний залік. Саме тому Україна залишилася на 8-му загальнокомандному місці і в нашому активі значиться лише 20 медалей.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...