За останні 24 години активність російських тролів зросла на 2000%, - Пентагон

Кремль форсував свою дезінформаційну кампанію.

Ілюстрація:Еспресо.TV

Пентагон повідомив про значне зростання активності російських інтернет-тролів у мережі. Про це пише The Hill, інформують Патріоти України.

“Російська дезінформаційна кампанія вже почалася. За останні 24 години активність російських тролів збільшились на 2000%, тому ми будемо тримати вас у курсі подій”, – наводить видання cлова прес-секретаря Пентагону Дани Уайт, сказані під час брифінгу.

Активність кремлівської пропаганди зросла за кілька годин до і особливо після того, як США разом із союзниками нанесли ракетні удари в Сирії.

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...

Як використовувати промокод на Фавбет

четвер, 22 серпень 2024, 15:51

Промокоди стали невід'ємною частиною сучасного онлайн-гемблінгу, і казино Favbet не є винятком. Ці спеціальні коди пропонують гравцям додаткові бонуси та можливості, збільшуючи шанси на виграш. Використання промокодів може значно підвищити рівень задов...